امروز : دوشنبه, 09 اسفند 1395

24 ژانویه 1872، تولد موریس ویلیام تراورز شیمی‌دان انگلیسی

IMAGE

تراورز با شیمی‌دان اسکاتلندی ویلیام رمزی در اکتشاف گازهای نجیب کریپتون (Kr)، زنون (Ne) و نئون (Ne) همکاری...

ادامه مطلب...

گرافن

IMAGE

اگر چه کربن می تواند با پیوند برقرار کردن با چهار اتم  یک شبکه ی سه بعدی در الماس را ایجاد کند ، اما وقتی کربن با سه اتم کربن پیوند برقرار میکند یک ورقه ی دوبعدی ایجاد می شود .  این ورقه ها را گرافن می نامند .

...

ادامه مطلب...

ویتامین آ

IMAGE

ویتامین آ

رتینول یا ویتامین A یکی از ویتامینهای محلول در چربی می‌باشد. ویتامین A از ترکیباتی به نام رتینوئیدها ساخته می‌شود که فرمهای فعال ویتامین A هستند و در طبیعت به چند صورت موجود می‌باشند. در طبیعت...

ادامه مطلب...

نایلون 6

IMAGE

نایلون 6 یکی از اعضای خانواده ی پلیمرهای ترموپلاستیک نایلونی است که به نام پلی آمید شناخته می شوند. نایلون 6 نخستین بار توسط پول اسکلاک تولید شد. نایلون 6 یکی از پرکاربرد ترین پلیمرها است. الیاف نایلون 6 بسیار محکم...

ادامه مطلب...

سوربیتول

IMAGE

سوربیتول یک الکل پلی هیدریک می باشد و در طبیعت به طور گسترده ای توزیع شده است غنی ترین منبع سوربیتول دانه های سماق کوهی (Rowan or maintain Ash berry) می باشد . اما فراورده طبیعی و دست نخورده آن از نظر تجارتی ارزشی ندارد .این ماده...

ادامه مطلب...

اسید کربنیک

IMAGE

اسید کربنیک در نتیجه واکنش دی‌اکسید کربن و آب تولید می‌شود.

  ادامه مطلب...

تترامتيل سيلان (TMS)

IMAGE

تترامتيل سيلان (TMS) يا 4(CH3)Si در مطالعات پروتوني رزونانس مغناطيسي هسته NMR به عنوان استاندارد دروني استفاده مي‌شود.

ادامه مطلب...

پرفلوئورو اکتانوئیک اسید

IMAGE

پرفلوئورو اکتانوئیک اسید PFOA یا پنتادکافلوئورو اکتانوئیک اسید یک مایع بی رنگ با دمای جوش در حد 189 – 192 درجه سانتی گراد می باشد. این ماده به طور گسترده به عنوان یک سورفاکتانت در پلیمریزاسیون امولسیون...

ادامه مطلب...

هیدروژن سولفید

IMAGE

هیدروژن سولفید (H2S) گازی بی رنگ و متراکم می باشد. در غلظت کم بوی تخم مرغ آب پز داشته و در غلظت بالا به شدت سمی بوده و حتی دارای قابلیت انفجار است. این گاز در طبیعت...

ادامه مطلب...

فورانیول عامل بوی توت فرنگی

IMAGE

فورانیول ترکیبی طبیعی با اتمهای اکسیژن در گروه عاملی کتون، هیدروکسیل و اتر می باشد. این ترکیب در ابتدا به عنوان ماده بوی توت فرنگی شناخته شد اما در سایر مواد غذایی...

ادامه مطلب...

مجله علمی ـ خبری کمیکا فروردین ماه 1395

IMAGE

در این شماره می خوانید:

>> گرمایش زمین: یخچالهای طبیعی نیوزلند بیست درصد کوتاه تر شده اند

>> روش تازه محققان برای درمان سکته مغزی

>> خزانه جهانی برای نگهداری بذرهای کشاورزی در قطب شمال

>> استفاده از امواج فراصوتی برای بهبود کیفیت نان

ادامه مطلب...
نمایش # 
عنوان نویسنده
آشکارساز الکترون گیراندازی در کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط دکتر ابراهیم مرادی
آشکارساز نیتروژن-فسفر نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
آشکارساز هدایت گرمایی در کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
آشکارساز نشر اتمی شعله ای در کروماتوگرافی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
تکنیک فضای فوقانی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
میکرو استخراج مایع- مایع پخشی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
کروماتوگرافی گازی با سرعت بالا نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
استخراج مایع - مایع (Liquid - liquid Extraction) نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
کروماتوگرافی گازی دوبعدی نوشته شده توسط دکتر محمدرضا محمدی نیلاش
تزریق نمونه در کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
ناحیه یا گستره دینامیکی در کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
پارامترهای بیان کننده نامتقارنی پیک نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط دکتر محمد رضا محمدی نیلاش
شناسایی توالی DNA در CE نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
تأثیر ستون موئینه روی راندمان نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
شويش شيبي Gradient Elution نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
نفوذ طولی در کروماتوگرافی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
انتقال جرم در فاز ساکن در کروماتوگرافی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
انتخاب ستون در کروماتوگرافی تقسیمی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
تاریخچه و مقدمه ای بر کروماتوگرافی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
الکتروفورز چیست؟ نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
به دام اندازی حلال و به دام اندازی سرد در کروماتوگرافی نوشته شده توسط دکتر عبدالرضا خواجه زاده
آشکارسازهای حساس به جریان و غلظت نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
خصوصیات دتکتور ایده آل کروماتوگرافی گازی نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
خالص سازی حلال های مورد استفاده در HPLC نوشته شده توسط ابراهیم مرادی
  • شیمی عمومی
  • طیف سنجی
  • جداسازی و کروماتوگرافی
  • الکتروشیمی
  • شیمی آلی
  • محیط زیست
  • تقویم شیمی
  • مولکول شیمی
  • طیف سنج جرمی
  • شیمی فیزیک
  • شیمی مواد غذایی
  • نانوشیمی
  • شیمی و کامپیوتر
  • شیمی تجزیه
  • مجله علمی ـ خبری کمیکا
  • دانلودها
  • سم شناسی

جدیدترین مطالب

آمار سایت

297875
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
1135
1531
2666
288810
24613
30350
297875

آی‌پی شما: 54.204.130.94
امروز: دوشنبه، 09 اسفند 1395 - ساعت: 21:12:28